Produkter

Komfortventilation


Optimum Ventilation udfører komfortløsninger. Vi har en bred vifte af løsninger, hvor vi kan øge dine medarbejderes produktivitet og velfærdsoplevelse via et godt indeklima. Komfort betyder, at vi blandt andet sikrer en stabil og behagelig temperatur og justerer indeklimaet i forhold til den aktuelle virksomheds aktivitet.


Komfortventilation designes typisk som et vav-system (variable air volume), der sikrer et behageligt indeklima med en jævn temperatur og en bedre driftøkonomi.


Opgaverne udføres i tæt dialog med afsæt i jeres behov og ønsker. Ud fra dette, kan vi udforme ventilations- og køleanlæg til netop jer. Lægger du vægt på design, kan vi tilbyde specielle løsninger.

Energioptimering


Energioptimering kan spare dig for mange penge.


Vi ser oftest, at ældre ventilationsanlæg ikke har varmegenvinding eller ikke længere får udnyttet denne tilstrækkeligt. typisk er energiforbruget på driften af ventilatorer også større end på de nutidige modeller. Derfor kan det som regel betale sig at optimere på ældre anlæg. Vi ser oftest at man ikke køre behovsstyring, ved ændring af dette kan der opnås store besparelser på den daglige drift.


Vi udfører energioptimering, inkl. energiberegninger og beregninger på tilbagebetalingstid for investering.

Industriventilation


Ved montering af industriventilation er der mange behov at tage hensyn til. Dette gælder lige fra lovgivningen til kundens behov.


Et typisk eksempel kan være et skræddersyes ventilationssystem til en kunde, hvor de producerer eller opbevarer specielle varer. Dette kan fx. kræve en konstant stabil temperatur eller en speciel luftfugtighed med stort luftskifte.

   

P-kælder mm.

Ligeledes udfører vi ofte ventilation i P-kældre ved større byggerier. Dette gøres for at sikre, at der fjernes eksplosive dampe og kulilte.

Optimum Ventilation A/S

Vesterballevej 25, 1 sal

7000 Fredericia

 info@optimum-ventilation.dk

+45 8172 7100

Profil

Optimum Ventilation A/S er specialiseret i alle former for ventilation- og klimaløsninger.