Job

Bogholder til succesfuld ventilationsvirksomhed


Har du lyst til at varetage en stilling, hvor du får mulighed for at benytte dine evner inden for hele bogføringsfaget? Kan du se dig selv i en mindre dynamisk og vækstende virksomhed? Stortrives du i en teambaseret kultur og i en flad og handlekraftig organisationsstruktur? Og sætter du en ære i at være omhyggelig og struktureret og derigennem bidrage til fællesskabet?

 

OPTIMUM Ventilation A/S udvikler og leverer, med stor succes, kundetilpassede ventilationsløsninger af høj kvalitet til kunder i hele Danmark. Projektløsninger omhandler projektering, dimensionering og udfærdigelse af tegninger samt udførelse. Dertil tilbydes servicering og rådgivning inden for ventilation og køl. Med baggrund i vækst, søges der en bogholder til ansvaret for virksomhedens bogholderi.

 

Stillingen

En selvstændig nyoprettet stilling i et teambaseret miljø, hvor du får en væsentlige rolle i bogholderiet, og hvor du er i direkte dialog med ledelsen. Vi søger en bogholder til mellem 28-37 timer pr. uge

 

Dine væsentligste opgaver:

  • Daglig bogføring i e-conomic
  • Debitor- og kreditorbogholderi
  • Lønadministration (pt. anvendes Danløn)
  • Indberetning og registrering til offentlige instanser
  • Kunde- og medarbejderkontakt samt diverse ad hoc-opgaver

 

Du medbringer bred bogholderierfaring:

Vi forventer, at du har erfaring og kan arbejde selvstændigt med ovenstående arbejdsopgaver. Har du erfaring med e-conomic, vil det være en fordel. Du er positiv, loyal, stabil og ansvarsbevidst og sætter en ære i at overholde deadlines.

Du har bopæl i hensigtsmæssig køreafstand til virksomhedens domicil, helt tæt ved den nye Lillebæltsbro og E20-motorvejen.

 

Vi tilbyder dig:

  • Et team af engagerende og kompetente kolleger i et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur
  • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
  • En konkurrencedygtig lønpakke efter kvalifikationer
  • En dynamisk hverdag i et miljø præget af humor, fællesskab og åbenhed

 

Du får mulighed for uddannelse og udvikling af dig selv og din egen jobfunktion. Du får engagerede og kompetence kolleger og kontor i attraktive rammer. Du bliver en del af et set-up med stor fokus på, at man som kolleger arbejdsmæssigt, samt ikke mindst socialt, har et stærkt fællesskab. Gør vi noget, gør vi det sammen, det styrker fællesskabet. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

 

Om virksomheden:

OPTIMUM Ventilation A/S er specialiseret i alle former for ventilations- og klimaløsninger, montage og vedligeholdelse, samt udbygninger og servicering af klimainstallationer. Virksomhedens vision er at skabe den optimale klimaløsning. OPTIMUM Ventilation A/S er en yngre virksomhed, der i sin levetid i høj grad har vist sin berettigelse og skabt solide resultater via nærvær og med fokus på at sikre kvalitet på alle parametre i udførelsen.

 

 

Næste step:

Er ovenstående i tråd med dine kompetencer og interesse – høre vi gerne fra dig.

 

For yderlig information kontakt Dennis Pedersen på tlf. +45 81 72 71 00 eller mail dp@optimum-ventilation.dk

 

Ansøgning med CV sendes på mail dp@optimum-ventilation.dk
Vi søger også en Teknisk DesignerOptimum Ventilation A/S

Vesterballevej 25, 1 sal

7000 Fredericia

 info@optimum-ventilation.dk

+45 8172 7100

Profil

Optimum Ventilation A/S er specialiseret i alle former for ventilation- og klimaløsninger.