FRISENGÅRDSPARKEN

RENOVERING OG NYBYG I NYBORG

Boligerne i Frisengårdsparken i Nyborg har gennemgået en renovering. Sideløbende med renoveringen er der også etableret nye boliger til området. Optimum Ventilation har været en del af renoveringen og nybyggeriet.

Frisengårdsparken i Nyborg er placeret i et roligt villakvarter tæt på indkøb og offentlig transport. Boligerne i Frisengårdsparken blev oprindeligt opført i slutningen af 1950’erne, men har nu gennemgået en større renovering og er desuden blevet udvidet med nye boliger. Renoveringen og nybyggeriet omfatter i alt 67 boliger fordelt på seks blokke. Boligerne er opført som toplanshuse.

Optimum Ventilation har haft ventilationsentreprisen på projektet. Ventilationsarbejdet omfatter levering og montering af decentral ventilation til boligerne, som altså er en blanding af moderniserede, renoverede, og nybyggede boliger.

De decentrale ventilationsaggregater betjener selvstændigt hver bolig og er placeret i teknikskab over trappen til 1. sal. Aggregaterne i nybyg-boligerne er placeret i teknikskab i værelse. Hvert anlæg har særskilt indtag og afkast i taget, og i forbindelse med ventilationsarbejdet er der desuden udført kanalsystemer, ventilationsarmaturer, teknisk isolering og indregulering.

Optimum Ventilations arbejde er med til at sikre et sundt indeklima for boligernes brugere.

Periode: 2020-2022

Omfang: 2800 m2 / 67 boliger

Bygherre: Lejerbo Nyborg

Hovedentreprenør: Egil Rasmussen A/S