SME SVENDBORG

NY KONTORBYGNING TIL SME I SVENDBORG

På Nordre kaj i Svendborg har Svendborg Maritime Erhvervspark opført et nyt kontorbyggeri, som bliver en del af byens maritime kraftcenter på havnen. Optimum Ventilation har leveret og monteret ventilationsløsningerne til projektet.

Svendborg by er i rivende udvikling, og områderne omkring havnen er ingen undtagelse. Det tidligere industriområde på Nordre Kaj er en ny attraktiv bydel med boliger, uddannelse og erhverv.

På Nordre Kaj ligger SME Svendborg – Svendborg Maritime Erhvervspark – en ny kontorbygning opført i seks etager med et omfang på 5.000 kvadratmeter. Kontorbygningen er nabo til det maritime uddannelsescenter SIMAC, og byggeriet er en del af den maritime byudvikling på Svendborg Havn.

Optimum Ventilation har leveret ventilationsentreprisen til byggeprojektet. Arbejdet omfatter bl.a. levering og montering af centralt ventilationsaggregat med en luftmængde på 27.500 m3/h. Anlægget er placeret på tag, hvor der om anlægget er etableret støjafskærmning. Luftmængden ud til de enkelte rum reguleres via modulerende VAV-spjæld, som styres via stand alone rumstyring. Toiletter og birum er udført med konstant luftmængde CAV.

Derudover er der foretaget grundig og professionel indregulering til sikring af drift og igangsættelse af ventilationen.

Periode: 2022-2023

Omfang: 5000 m2

Bygherre: Svendborg Maritime Erhvervspark P/S

Totalentreprenør: Hans Jørgensen & Søn A/S