TRADECITY KOLDING

MODERNE KONTORHUS I KOLDING

TradeCity er et moderne kontorhus med attraktiv beliggenhed i Kolding. Optimum Ventilation har haft ventilationsentreprisen på opførelsen af kontorbyggeriet.

I det nordlige Kolding tæt på motorvejen er TradeCity opført som en moderne og attraktiv erhvervsejendom med kontorlejemål til både store og små virksomheder. Byggeriet er opført i tre etager og har et omfang på 2.800 kvadratmeter.

Optimum Ventilation har leveret ventilationsløsningerne til byggeriet. Arbejdet omfatter bl.a. levering og montering af centralt ventilationsanlæg med varmegenvinding og en varmepumpe for køling, som er placeret på taget af bygningen. Kanalsystemet føres fra aggregatet via skakt til de enkelte etager og herfra via nedhængte lofter til de lokaler, der skal betjenes. Der er desuden indbygget indreguleringsspjæld og lyddæmpere i kanalsystemet. Anlægget udføres som et VAV-anlæg, og der ventileres dermed med variabel luftmængde.

Derudover er der leveret og monteret armaturer og udført teknisk isolering. I forbindelse med idriftsætning af anlægget er der foretaget indregulering for at sikre det rette indeklima til bygningens forskellige rum og funktioner.

Periode: 2022 

Omfang: 2800 m2 

Bygherre: Accom Byg A/S 

Hovedentreprenør: Accom Byg A/S