OM OPTIMUM VENTILATION

HVAD LAVER OPTIMUM?

Optimum Ventilation er en entreprenørvirksomhed med speciale i ventilation og indeklima. Vi tilbyder kvalitetsløsninger inden for energioptimering samt komfort-, industri- og brandventilation. Derudover yder vi service på komfort-, proces- og industriventilation samt på køleanlæg.

Vi udvikler løsninger til alle slags byggerier – bl.a. kontor og erhverv, boliger, institutioner, industri, kultursteder, P-huse og meget mere.

HISTORIEN OG VISIONEN

”Optimum” betyder den eller det bedste, og det er dét, vi vil være.

Optimum Ventilation blev etableret i 2017 med en vision og drøm om at være den bedste i branchen – den bedste leverandør, den bedste samarbejdspartner og den bedste arbejdsplads.

Vores værdier:

Ordentlighed – Kvalitet – Kunden i centrum
Vi tager ansvar og tror på ærlighed – vi arbejder systematisk med kvalitetssikring og anvender altid nyeste viden – vi designer med udgangspunkt i kunden.

FRISK LUFT TIL HELE DANMARK

I dag har Optimum Ventilation projekter og service på både Sjælland, Jylland og Fyn, og vi har kontorer i både Fredericia og Taastrup.

Vi dækker på den måde hele Danmark.

Selvom vi er er landsdækkende, dyrker vi den nære relation.

Vi sætter en ære i at være til stede på byggepladser, deltage på byggemøder og løbende følge op på vores projekter og kunder.

ET STÆRKT TEAM

Vi tror på, at et stærkt team gør os til en stærk partner.

Derfor består Optimum Ventilation af et team af veluddannede medarbejdere, der har stor erfaring indenfor ventilations- og klimabranchen. Vores projektledere, serviceteknikere, indreguleringsteknikere, montører – hele vores team – er specialister indenfor deres fag.

Vi har desuden egen tegnestue, og som en af få entreprenørvirksomheder i Danmark er vi godkendt installatør af mekaniske brandventilationsanlæg (ABV-M).

OPTIMUM X BÆREDYGTIGHED

Vi motiveres af at skabe bedre arbejds- og levevilkår for de mennesker, der arbejder, lever og bor i de byggerier, som vi er en del af.

Det er et bæredygtighedsfokus, som vi altid har arbejdet under.

Vi arbejder desuden intenst med bl.a. energioptimering og varmegenvinding, når vi designer vores løsninger, så løsningerne altid tager hensyn til drift og miljø.

Vi er altså vant til at arbejde bæredygtighedsorienteret og har gode erfaringer med projektering af byggerier med svanemærkning og DGNB-certificering.