CORTEX PARK

VOKSEVÆRK I BOLIGOMRÅDE I ODENSE

Optimum Ventilation bidrager til, at Cortex Park fortsat vokser. Området er udvidet med 262 lejligheder, som Optimum Ventilation har leveret løsninger til.

Cortex Park er et bolig- og erhvervsområde i Odense, som ligger tæt på Odense Letbane og har kort afstand til motorvej. Området er desuden placeret tæt på Syddansk Universitet og har flere indkøbsmuligheder i nærheden.

Cortex Park er i konstant udvikling og har endnu engang haft vokseværk med opførelsen af B8 og B11, der består af 262 nye lejligheder fordelt på otte opgange i de to blokke. Lejlighederne varierer i størrelse fra 46 kvadratmeter til 69 kvadratmeter.

Optimum Ventilation er en del af vokseværket og har leveret ventilationsløsningerne til byggeriet. Der er monteret og installeret fire centrale ventilationsanlæg med varmegenvinding på hver blok, som betjener hver bolig via hovedrør for indblæsning og udsugning, som er placeret i teknikskakt. Anlæggene er placeret på tag, og hvert anlæg har desuden indtag og afkast på tag og kan levere en samlet luftmængde på 31.400 m3/h.

I forbindelse med idriftsætning af ventilation er der foretaget grundig og professionel indregulering, som sikrer et sundt og velfungerende indeklima til byggeriets brugere.

Periode: 2022-2023

Omfang:  262 lejligheder

Bygherre: Cityhuset  

Totalentreprenør: 5E Byg A/S