SERVICETEKNIKER

Vi drømmer om at få dig med …

SERVICETEKNIKER

– til succesfuld ventilationsvirksomhed

Er du teknikeren, der motiveres af udfordringer i en selvstændig rolle? Er du god til at kommunikere med kunder, og stærk i den tekniske sparring? Kan du se dig selv i en vækstende virksomhed? Så er du måske den servicetekniker, som vi søger.

OPTIMUM Ventilation A/S udvikler og leverer med stor succes kundetilpassede ventilationsløsninger af høj kvalitet til kunder i hele Danmark. Projektløsninger som omhandler projektering, dimensionering og visualisering. Dertil tilbydes servicering og rådgivning inden for ventilation og køl. På baggrund af virksomhedens vækst søges nu endnu en ny kollega som servicetekniker.

Stillingen
En selvstændig nyoprettet stilling, hvor du som servicetekniker yder service til kunder i hele Danmark. Du får stor frihed omkring din egen hverdag. Dine opgaver udføres ofte selvstændigt med egen planlægning og gennemførelse af opgaverne i samarbejde med kunderne. 

Væsentligste opgaver:
– Eftersyn, service, fejlfinding, og reparationsopgaver af ventilationsanlæg samt styring
– Opfølgning på 1 og 5 års mangel-gennemgang fra entrepriseafdelingen
– Support og teknisk sparring med kunder
– Rådgivning af kunder omkring valg af rette løsning
– Planlægning af egen hverdag og opfølgning på opgaver

Du får en selvstændig hverdag med ansvar for løsning af opgaver fra start til slut. Du yder et højt serviceniveau på alle områder, både hvad angår dialogen med kunden, udførelsen af arbejdet, opfølgningen etc.

Vi forventer at du:
– Har en teknisk faglig baggrund som f.eks. ventilationstekniker, elektriker, maskintekniker, hvidevaretekniker, kølemontør.
– Med fordel har kendskab til ventilation
– Er den selvstændige profil, der kan ”gribe bolden”
– Er særdeles serviceorienteret, og af natur altid har fokus på og bidrager til at optimale kundeløsninger leveres – hver gang

Du har drive og er stærk i kommunikationen med kunder. Du har en proaktiv tilgang til opgaveløsning og fokus på optimering, er udadvendt, og motiveres af, at du og den øvrige organisation altid ”leverer varen”.

Serviceopgaver varetages i hele Danmark og du kører på daglig basis ud fra din bopæl. Ideelt bor du på Sjælland, nærmere Midtsjælland.

Vi tilbyder dig:
– Et team af engagerende og kompetente kolleger i et uformelt miljø med en flad organisationsstruktur
– En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
– En dynamisk hverdag i et miljø præget af humor, fællesskab og åbenhed

Du får et særdeles selvstændigt job med ansvar og stor frihed i hverdagen. Du bliver en del af et set-up med stor fokus på, at man som team arbejdsmæssigt og socialt gør noget sammen, der styrker fællesskabet. Du kommer med på holdet i en succesfuld virksomhed i vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

Om virksomheden:
OPTIMUM Ventilation A/S er specialiseret i alle former for ventilations- og klimaløsninger, montage og vedligeholdelse, samt udbygninger og servicering af klimainstallationer. Virksomhedens vision er at skabe den optimale klimaløsning. OPTIMUM Ventilation A/S er en yngre virksomhed, der i sin levetid i høj grad har vist sin berettigelse og skabt solide resultater via nærvær og med fokus på at sikre kvalitet på alle parametre i udførelsen. www.optimum-ventilation.dk

Næste step: Send din ansøgning og CV til Mikkel Ladegaard på mail ml@optimum-ventilation.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til Mikkel 81727116