VI SØGER:

TEKNISK DESIGNER

FREDERICIA ELLER HØJE TAASTRUP

Har du erfaring med optegning af tekniske installationer? Og kunne du tænke dig at blive en del af et dedikeret team i en virksomhed i vækst? Så er det nu, du skal slå til. Optimum Ventilation A/S søger nemlig lige nu to tekniske designere – en til vores kontor i Fredericia og en til vores kontor i Høje Taastrup.

Som teknisk designer er det afgørende, at du har blik for tekniske detaljer. Din hverdag kommer primært til at foregå på kontoret, hvor du i samarbejde med vores projektledere følger de enkelte projekter fra start til slut. Det er din opgave at optegne vores ventilationsløsninger og justere tegningerne, som projekterne skrider frem. Du vil ligesom projektlederne arbejde med flere sideløbende projekter, og det er derfor vigtigt, at du er struktureret, selvstændig og proaktiv ift. opgaveløsning. Dvs. du skal være god til at starte projekter op, løbende give status og følge op på de enkelte opgaver – også hvis der bliver travlt eller opstår udfordringer.

 Arbejdsopgaver:
– Projektering og produktion af tegninger til ventilation og køling, herunder udførelse af bl.a. plantegninger, snittegninger, PI-diagrammer og 3D-modeller
– Dokumentation og tryktabsberegninger
– Understøttelse af projektledere i tilbuds-, projekterings-, udførsels- og afleveringsfasen

Vi forventer, at du:
– Har relevant baggrund og erfaring med optegning af tekniske installationer indenfor ventilation, VVS eller el. Kendskab til ventilationsbranchen vil være en fordel
– Har erfaring og er fortrolig med tegneprogrammet Revit
– Er imødekommende og positiv

Vi tilbyder:
– Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer
– Mulighed for uddannelse og kompetenceudvikling – både fagligt og personligt
– Et dynamisk og alsidigt job med mulighed for hjemmearbejde – du er selv med til at forme din hverdag
– En hverdag i et stærkt fællesskab – arbejdsmæssigt og socialt – med en uformel omgangstone
– Et job i en virksomhed i vækst og med solide perspektiver for fremtiden

Begge stillinger er fuldtid og med tiltrædelse snarest. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Send din ansøgning nu

Ansøgningsfrist er den 22. oktober 2023, men vi indkalder løbende til samtale.

Ansøgning og CV sendes til administrations- og kommunikationskoordinator Maria Eilertsen på me@optimum-ventilation.dk. I din ansøgning skal du notere, om du søger stillingen med base i Fredericia eller Høje Taastrup.

Evt. spørgsmål i forbindelse med stillingerne kan rettes til direktør Dennis Pedersen på telefon 8172 7100 eller mail dp@optimum-ventilation.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.